Sjemenarna

 

U suradnji sa svojim partnerima, Sjemenarna d.o.o. proizvodi i distribuira brandove Green Garden, Pro Garden, Friend, Master, Stoper, Gardener i Vetro, a ujedno zastupa i mnoge renomirane svjetske tvrtke kao što su: BASF, Chromos Agro, Agrico, Franchi Sementi, Agrecol, Arcos, Broer, DLF i dr. Brandovi s kojima se Sjemenarna prezentira na tržištu BiH dostupni su svima, a mogu se pronaći ne samo u Sjemenarninim agrocentrima nego i u svim bolje opskrbljenim trgovinama.

 

Sjemenarna d.o.o. posluje kroz razvijenu distributivnu mrežu i posjeduje vlastiti lanac agrocentara. Razvijena distributivna mreža pokriva područje cijele BiH, a usmjerena je prema tržnim centrima i specijalnom kanalu (agrocentrima, agrarijama, zoo centrima, veterinarijama, velikim poljoprivrednim proizvođačima, trgovinama vrtnom opremom itd.).

 

Lanac Sjemenarninih maloprodajnih mjesta trenutno čini osam velikih i reprezentativnih agrocentara, a smješteni su u Mostaru na dvije lokacije, Širokom Brijegu, Čitluku, Grudama, Ljubuškom, Posušju i u Stocu.

 

SJEMENARNA DAJE VIŠE!
Prepoznatljiva je rečenica kojom se vodimo u svim segmentima svoga poslovanja. Svojim kupcima dati više, pružiti im vlastite i renomirane svjetske brandove i ispuniti njihova očekivanja glede kvalitete i cijene proizvoda, usluge i informiranosti uz pregršt pogodnosti, činjenice su koje svakodnevno opravdavaju poklonjeno nam povjerenje i lojalnost.

 

Misija
Razvojem snažnih, raznovrsnih i prepoznatljivih brandova visoke kvalitete održati konkurentsku prednost, povećanjem tržišnog udjela jačati poziciju na tržištu, kontinuirano raditi na podizanju svijesti potrošačima o postojanju vlastitih tržišnih marki, neprekidno razvijati sustave distribucije, pratiti zadovoljstvo kupaca i održati status lidera.

 

Vizija
Postaviti uzorite standarde u svim aspektima svog djelovanja uz širenje poslovanja, usavršavanje i kontinuirani tehnološki napredak.

 

Back to Top