Proizvodno distributivni centar

 

Proizvodno distributivni centar Sjemenarna je izgrađen u Širokom Brijegu nakon prethodnog plana da bude nastavak aktivnosti koje Sjemenarna na lokalnom tržištu provodi od svog osnutka. Površina objekta iznosi cca 15000 m², a isti je napravljen prema suvremenim standardima te ispunjava sve propisane uvjete u pogledu prostora, opreme i kadra za bavljenje prometa proizvoda iz branše na veliko.

Unutrašnjost suvremeno opremljenog objekta PDC Sjemenarna podijeljena je na posebne odjele u kojima se skladište hrana i oprema za kuće ljubimce, asortiman za prehranu i njegu biljaka, sjemenski i sadni materijal, staklena ambalaža te ostala roba široke potrošnje.

PDC Sjemenarna posjeduje posebno uvjetno skladište sredstava za zaštitu bilja, ima prostorije za doradu sjemena i sadnog materijala, suvremene strojeve za pakiranje različitih gramatura sjemena, laboratorij za kontrolu zdravstvenog stanja sjemena, a projekt koji slijedi je ogledni staklenik sa posađenim sortama i hibridima koji su zastupljeni u Sjemenarninom programu.

Back to Top