Klub Green Garden – KLUB VJERNOSTI


Klub Green Garden (ubuduće GrGa Klub) dugi niz godina okuplja više od 2000 hobista i profesionalaca koji su redovni kupci u agrocentrima Sjemenarne. Porast broja članova je vodilja u pripremi novih, zanimljivih iskustava, te ugodnih iznenađenja i pogodnosti. Saznajte više o pogodnostima i pridružite se našim zadovoljnim članovima!

GRGA KLUB KARTICA VAS VODI DO NEOČEKIVANE PONUDE I NIZA POGODNOSTI!

Članstvom GrGa Kluba donosi dodatne pogodnosti i uštede na kupovinu u svim agrocentrima Sjemenarne. Pored raznovrsne i bogate ponude, Grga kontinuirano misli na svoje članove i odobrava fiksan kartični popust na kompletan asortiman ponude agrocentara te jamči još povoljniju kupovinu sezonskih artikala s oznakom GRGA CIJENA.

Prednosti i pogodnosti članstva GrGa Kluba:

… i još puno iznenađenja kojima ćemo nagraditi Vašu vjernost!

Pravila za ostvarivanje popusta:

  • Godišnja cijena članstva GrGa Kluba iznosi 10 KM. Po uplati kupac odmah može koristiti popuste i pogodnosti Kluba.
  • Korištenje popusta i pogodnosti moguće je isključivo uz predočenje kartice GrGa Kluba. Popusti koje nosi članstvo vrijede u svim agrocentrima Sjemenarne.
  • Po isteku članarine karticu Kluba nije potrebno mijenjati. Ponovnim plaćanjem godišnjeg članstva obnavlja se valjanost iste kartice.

 

GRGA CIJENI I NAGRAĐUJE VAŠU VJERNOST!

Dva načina kako do članstva i pogodnosti:

  1. Posjetite Vama najbliži agrocentar Sjemenarne, ispunite pristupnicu i preuzmite svoju GrGa Klub karticu i odmah kupujte s popustom.
  2. Ispunite e-pristupnicu i na željenoj lokaciji preuzmite svoju GrGa Klub karticu. 


Za dodatna pitanja o članstvu GrGa Kluba budite slobodni kontaktirati nas na broj 039-700-000 ili nam pišite e-mailom na [email protected]


VAŠA VJERNOST, NAŠA OBAVEZA!

E-pristupnica GrGa kluba

 

Ime i prezime

Adresa i grad

Kontakt broj

Email

Vaš hobi / proizvodnja

Mjesto preuzimanja kartice

Želite li primati posebne ponude putem SMS-a i E-maila?

Back to Top